16e Netwerkbijeenkomst

Lokaal voedsel leveren aan de consumentenmarkt, hoe doe je dat?

Datum: 8 juli 2020 | 20.00 – 21.30
(online inloop vanaf 19.30)
Locatie: Online 


Op woensdag 8 juli om 20.00 uur is de volgende online sessie van het Gelders Kennisnetwerk Voedsel. Onderwerp is het leveren van lokaal voedsel aan de consumentenmarkt.
In Gelderland kennen we inmiddels veel verschillende initiatieven. Velen van u richten zich (óók) rechtstreeks op de consument. Sommigen van u al heel lang. Anderen zijn er dankzij de corona-maatregelen versneld mee gestart. Hoe vergaat het u? Wat zijn de successen en wat gaat nog niet goed? Hoe kom je tot een haalbaar verdienmodel? Onder de huidige omstandigheden verandert het perspectief in de markt en het aankoopgedrag van de consument bijna wekelijks, wat ondernemers voor grote uitdagingen stelt. Hoe kan de toegenomen aandacht voor lokaal voedsel in het voordeel werken voor korte keten ondernemers? En… hoe houden we die aandacht vast nu het hoogtepunt van het ‘momentum’ misschien alweer achter ons ligt?
Met onder meer:

  • Ervaringen en uitdagingen zoals beleefd door Steven Koster van Puurland en Pleuni Timmermans van Uit Veluwe. Beide ondernemers deden reeds hun verhaal voor onze interview reeks. Lees hier het interview met Steven Koster en hier het interview met Pleuni Timmermans.
  • Uitwisseling goede voorbeelden, ervaringen en ideeën
  • Wat zijn de effecten van de campagne #SupportYourLocals tot nu toe?
  • Wat is nodig om lokaal voedsel te kunnen blijven leveren aan de consumentenmarkt?

Voor wie:

  • Gelderse initiatiefnemers in de korte keten
  • Gelderse deelnemers aan de campagne #SupportYourLocals
  • POP3 – coördinatoren
  • Gelderse gemeenten

Aanmelden kan hier.

 


    Wilt u toekomstige uitnodigingen rechtstreeks in uw mail ontvangen? Meld u dan aan voor de maillijst.

    PS: Wilt u graag eens optreden als gastgemeente voor een excursie of bijeenkomst? Dan horen we dat natuurlijk graag!